Claudia Reina is altijd met eten bezig: zij droomt recepten en bedenkt smaakvolle combinaties. In haar eigen SMULTUIN kweekt zij op biologisch-dynamische wijze groente, fruit, kruiden en eetbare bloemen voor eigen gebruik in een volkstuin van 400m2.
Zij is ook in te huren als micro influencer en geeft ook lezingen en workshops over eetbare bloemen, pompoenen kweken of bonen kweken.
Claudia Reina recenseert tuinboeken en kookboeken met een duurzame twist.
'If you have a garden and a library, you have everything you need.'
Cicero
Claudia Reina schrijft over vijf bijzondere mensen, die ze leerde kennen op een open dag bij de biologisch-dynamische tuinderij Land en Boschzigt in ‘s-Graveland.
De vakantievriendinnen Lucia en Pien wonen samen met hun moeders in een huis met een heerlijke tuin. Puttend uit de herinneringen aan hun mediterrane vakanties maken ze een waar paradijs van hun tuin, die ze hun smultuin noemen. Op het erf staan fruitbomen en er is een moestuin. Lees meer...
Met de Sigma camera's maakt Claudia Reina bijna drie dimensionale foto's. Fotografie is een vorm van kunst.
Sigma staat voor hoge resolutie, precisie, fantastische kleuren en adembenemende realiteit, door de Foveon direct image sensor.
Op dit moment schrijft zij haar eerste SMULTUIN roman met sapgroene inkt uit een Pelikaan vulpen.
In 2020 komt mijn eerste roman uit: SMULTUINperikelen.
Vol avonturen van Dennis de Tuinman en de Olijfjes.
Het is een vervolg op mijn eerste boek, kook- en tuinboek Onze Smultuin.